MENY

Galette är en fransk tunn pannkaksliknande matig rätt gjord på bovetemjöl, crêpe är den sötare varianten, vanlig som efterrätt. Smeten till samtliga galetter och crêpe är gluten - och mjölkfri och gjord på bovetemjöl. 


Aperitif

Ett urval av aptitretare serverade på platta, fråga efter dagens utbud och välj tre; - 125 kr (för 2 personer)

Exempelvis har vi alltid anklevermousse, olika patéer och salami

Serveras tillsammans med Cornichons, Cumberlandsås och en bit bröd (glutenfritt alt. finns).


Galette

Mörkö - Rökt vildsvin, pepparrots crème & spenat - 95 kr

Egelsvik - Varmrökt lax, romsås & picklad rödlök - 95 kr

la Campagne - Citron & chili marinerad sparris, purjolök och smakrik ost - 95 kr

Söräng - Rödbetskräm, blandade bönor & picklad rödlök - 95 kr

Nr12 - Prosciutto, chévre, päron, ruccola, honung & valnötter - 95 kr

Axvik - Kallrökt lax, chévre, finhackad rödlök uppvispat ägg, örter & spenat - 95 kr

le Chef - Rökt skinka, ägg och en smakrik ost - 95 kr


Barnens alternativ av galette

Lillgrisen - Örtkryddad färskost, rökt skinka & kålsallad - 65 kr


Crêpes

Suzette - Färskpressad citron & socker - 60 kr

Choklad - Banan, grädde & Maries chokladsås - 65 kr

Kanel - Äpple, kanelcrème & äppelsirap - 65 kr

Amélie - Flamberad apelsinfilé i sin egen sås. Serveras med vaniljglass - 75 kr

Nisett - Hallonkompott, Maries chokladsås, kokosflan & chokladpralin. Serveras med vaniljglass - 75 kr


Vi strävar efter att använda råvaror som är när- och/eller ekologiskt odlade, vilket gör att innehållet i menyn kan variera utifrån säsong och tillgänglighet.

Har ni någon allergi, prata med oss i personalen!