
MENY

Galette är en fransk tunn pannkaksliknande matig rätt gjord på bovetemjöl, crêpe är den sötare varianten, vanlig som efterrätt. Smeten till samtliga galetter och crêpe är gluten - och mjölkfri och gjord på bovetemjöl.
Aperitif
Ett urval av franska aptitretare serverade på platta, fråga efter dagens utbud och välj tre, alt ta "kockens val". Vi har oftast anklevermousse, rillette, olika patéer och salami - 135 kr (för 2 personer).
Ett urval av franska ostar serverade tillsammans med inlagda fikon/marmelad och tunna kex. Fråga efter dagens utbud och välj tre, alternativt ta "kockens val" - 135 kr (för 2 personer)
Förrätt
Chévre chaud - Grillad chévre serverad med lättstekt bröd på en bädd av säsongens sallad. Toppad med honung & valnötter - 70 kr
Sardiner - Sardiner
i olja, picklad silverlök, franskt smör och en bit bröd - 55 kr
Galette
Mörkö - Rökt vildsvin, pepparrots crème & spenat - 135 kr
Nr12 - Prosciutto, chévre, päron,
ruccola, honung & valnötter - 140 kr
Axvik - Kallrökt lax, chévre, finhackad rödlök, uppvispat ägg, örter & spenat - 140 kr
le Chef- Rökt skinka, ägg och en smakrik ost - 135 kr
Saucisse - Smakrik
korv, stekt gullök, persilja och ost. - 135 kr
Lillgrisen - Örtkryddad färskost,
rökt skinka & sallad - 110 kr
Crêpes
Suzette - Färskpressad citron & socker - 75 kr
Choklad - Banan, grädde & Maries chokladsås - 80 kr
Amélie - Flamberad apelsinfilé i sin egen
sås. Serveras med glass, välj vanilj eller lakrits - 85 kr
Nisett - Hallonkompott, Maries chokladsås, kokosflan & chokladpralin. Serveras med glass, välj vanilj eller lakrits - 85 kr
Efterrätter
Brownie, toppad med bär/frukt
och grädde - 45 kr
Ibland även andra efterrätter beroende på tillgång och säsong.
Vi strävar efter att använda råvaror som är när- och/eller ekologiskt odlade, vilket gör att innehållet i menyn kan variera utifrån säsong och tillgänglighet.
Har ni någon allergi, prata med oss i personalen!